4-caracteristici-esentiale-ale-unui-purificator-de-aer-de-top

4 caracteristici esentiale ale unui purificator de aer de top Lasa un comentariu

Nevoia de a avea siguranta ca aerul ambiental este curat si igienizat reprezinta principalul motiv pentru care interesul fata de purificatoarele profesionale de aer a crescut exponential, in ultimele luni, in Romania.

Pe piata exista, in acest moment, o serie de solutii tehnologice specializate in purificarea aerului.

Fiecare dintre aceste purificatoare vin cu propria lista de avantaje, dar si cu destule dezavantaje, resimtite indeosebi in raportul dintre functiile oferite si nevoile punctuale ale celor interesati de achizitia lor.

Acesta este si motivul pentru care in spatele unui purificator de aer de top se afla sute de ore de analiza a nevoilor potentialior clienti si de anticipare a potentialelor cerinte pe care acestia le-ar avea de la o astfel de solutie tehnologica.

De aceea, in principiu, diferenta dintre un purificator de aer average si un purificator de top este data de raportul dintre numarul mare de avantaje oferite si numarul mic de dezavantaje pe care un potential comparator le poate localiza, prin prisma nevoilor sale punctuale, desigur.

Care sunt, insa, avantajele pe care trebuie sa le ofere un purificator de aer, considerat de top?

In continuare, am selectat 4 dintre principalele caracteristici pe care un purificator de aer ar trebui sa le prezinte, pentru a fi considerat drept solutie specializata de purificare a aerului de top, pe piata de profil.

Inevitabil, prima caracteristica la care ne putem gandi este:

1. Capacitatea mare de filtrare

Iar aceasta caracteristica nu trebuie sa faca referire doar la volumul de aer purificat in X perioada de timp, ci si la diversitatea de compusi cu potential poluant pe care ii poate capta si elimina.

Asadar, calitatea sistemul de filtrare propus trebuie sa faca diferenta.

5 straturi de filtrare purificatoare aer ideal

Purificatoarele de aer IDEAL, de pilda, ofera probabil cel mai eficient sistem de filtrare existent pe piata, combinand 5 straturi capabile sa retina pana la 99.97% dintre compusii poluanti din aer, cu dimensiuni de pana la 0.3 microni.

2. Consum redus de energie

Discutam despre un produs care trebuie sa functioneze aproape 24 de ore din 24, asadar cea mai buna solutie de purificare a aerului existenta pe piata trebuie sa vina cu un plus major in ceea ce priveste consumul de energie.

Consum redus purificatoare de aer

Datorita tehnologiei GreenTech CE si a aerodinamicii optimizate, ventilatoarele ebm-papst depasesc cerintele Directivei ErP.

In regim de functionare permanenta, sistemul AP30 Pro de la IDEAL are un consum de aproximativ 3,5 kWh in 200 de ore de functionare permanenta, ceea ce inseamna ca, pe luna, costurile cu energia electrica pentru acest purificator de aer vor fi de cativa lei.

3. Functionare silentioasa

Indiferent de spatiul in care doresti sa instalezi un purificator de aer – fie acasa, fie la birou sau in oricare alt spatiu in care iti desfasori activitatea – cu siguranta vei prefera ca nivelul de zgomot pe care il va produce in timpul functionarii sa fie extrem de jos.

Purificatoare de aer silentioase

Nivelul de zgomotul foarte redus in timpul functionarii reprezinta o caracteristica remarcabila a purificatoarelor de aer IDEAL.

Mai mult, acestea pot fi comutate pe un modul de noapte, in car nivelul de zgomot este si mai redus.

4. Caracteristici de control automat si de la distanta al functiilor

Beneficiile pe care le-a adus evolutia tehnologica in viata noastra nu pot fi puse la indoiala. De aceea, ne-am obisnuit sa adoptam in rutina noastra zilnica cu precadere acele solutii care ne fac viata mai usoara si de aduc un plus de confort.

Capacitatea de analiza automata a mediului si luarea deciziilor in mod autonom, pe baza datelor obtinute, reprezinta doua functii care ne fascineaza la tehnologie.

Aplicatie purificatoare aer ideal telecomanda

De aceea, atunci cand gasim solutii tehnologice care ne propun aceste functii, de cele mai multe ori acestea reprezinta un avantaj determinant care ne conving sa luam o decizie favorabila.

Specialistii IDEAL au stiut acest lucru, de aceea modelele PRO de purificatoare de aer IDEAL incorporeaza functii automate de:

  • Masurare a compusilor organici volatili prezenti in aerul ambiental
  • Masurare a umiditatii aerului
  • Masurare a temperaturii
  • Masurare a presiunii aerului
  • Monitorizare si inregistrare a calitatii aerului

In functie de datele obtinute, aceste solutii profesionale de purificare a aerului executa, in mod autonom, dau comanda cea mai potrivita.

Iar daca, totusi, doresti sa controlezi aparatul, ai la dispozitie o aplicatie dedicata de smarphone, dar si o telecomanda.

Evolutia presupune o imbunatatire constanta a calitatii vietii.

De aceea, tindem sa alegem intotdeauna solutiile tehnologice care ne fac viata mai sigura si mai usoara, iar gama de purificatoare de aer IDEAL reprezinta cea mai potrivita solutie pentru ca tu si cei apropiati tie sa aveti garantia ca respirati un aer curat.

Daca si tu vrei sa iti cumperi un purificator, iti recomandam gama profesionala de la IDEAL.

Vezi purificatoarele de aer profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *